Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.

-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Meble
-
Urządzenia grzewcze
-
Urządzenia chłodnicze
-
Urządzenia rozdrabniające
- Urządzenia pomocnicze
-
Zmywarki i higiena
-
Naczynia i akcesoria
- Noże
- Deski do krojenia
- Cedzaki, łyżki cedzakowe
- Chochle
- Szufelki
- Łopatki i szpatuły
- Ostrzałki do noży
- Szatkownice, krajacze, wyciskacze
- Łyżki, mieszadła, szczypce, inne
- Tłuczki i zmiękczacze do mięsa
- Bonowanie
- Gałkownice i porcjonery
- Syfony do bitej śmietany i wody
- Sita
- Miarki
- Otwieracze do puszek
- Tarki
- Obieraki do warzyw
- Nożyce kuchenne
- Ubijaki do ziemniaków
- Rózgi
-
Catering, bufet, bar
-
Zastawa stołowa
- Trianon - Arcoroc
- Evolution/Everyday - Arcoroc
- Cadix - Arcoroc
- Delice - Arcoroc
- Opal Glass
- Zenix Intensity
- Porcelana Isabell
- Porcelana Practico
- Porcelana Dla Dzieci
- Porcelana Apulia
- Porcelana Liguria
- Porcelana Elegantia Ecru
- Porcelana Prato
- Porcelana Taranto
- Porcelana Flora
- Porcelana Exclusiv
- Porcelana Optima
- Porcelana Lionhead
- Porcelana Tapasmini
- Porcelana Czarna
- Porcelana Gourmet
- Porcelana Saturn
- Porcelana Di Dim
- Porcelana Classic
- Porcelana Delta
- Linia Brush
- Porcelana Rey
- Porcelana Frig
- Pozostałe
- Dezynfekcja
-
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 7X GN 1/1, ELEKTRYCZNY Z BOJLEREM - HENDI
- Opis
- Zadaj pytanie
- Piec przeznaczony dla lokali gastronomicznych, które w swoim menu mają wiele potraw przygotowywanych na parze lub parze zmieszanej z gorącym powietrzem
- Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
- Para wytwarzana w wewnętrznym bojlerze zwanym także generatorem lub wytwornicą pary
- System wytwarzania pary w bojlerze stabilizuje poziom nasycenia pary w komorze pieczenia, co wpływa korzystnie na efekt końcowy potrawy i jej powtarzalność przy zachowaniu tych samych parametrów gotowania
- 10-cio stopniowa regulacja zaparowania komory z oznaczeniem typu LED
- Dodatkowy bezpośredni system wytwarzania pary poprzez natrysk wody na grzałkę
- wyłącznie w modelu 224090
- można włączać tylko bojler lub tylko bezpośrednie nawilżanie
- Panel sterowania z 3 pokrętłami i 3 wyświetlaczami, prosty i intuicyjny w obsłudze
- Możliwość programowania (99 programów
- po 4 kroki każdy)
- Możliwość gotowania automatycznego lub ręcznego
- Sonda mierząca temperaturę wnętrza potrawy
- Funkcja gotowania Delta T (działa tylko z sondą)
- Funkcja PRE-HEATING wstępnego rozgrzania komory
- Funkcja szybkiego schładzania komory
- Wentylator z auto-rewersem
- Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej AISI 304
- Oświetlenie
- 1 lampa halogenowa w drzwiach (model: 224083) lub 2 lampy (model: 224090)
- Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
- Demontowalne prowadnice w komorze na GN 1/1
- Odpływ na skropliny w dnie komory pieczenia
- Wyjmowana rynienka ociekowa na skropliny
- Mikrowyłącznik drzwi
- System chłodzenia elementów sterujących
- Podwójne przyłącze do wody: normalnej i zmiękczonej 3"
- Wyjście do kanalizacji: o30 mm
- Współczynnik szczelności IPX 3
- Nóżki nieregulowane o60 mm
- Automatyczny system myjący
- kod 224656
- należy zamawiać oddzielnie
- Bojler (generator-wytwornica pary) dostarcza do komory pieca długo utrzymującą się parę, która dzięki cyrkulacji powietrza krąży po całej komorze docierając równomiernie do każdego gotowanego produktu spożywczego
- Zaletami gotowania na parze jest pozostawienie w przyrządzanych potrawach naturalnej soczystości, wszystkich elementów odżywczych bez zmian ich składu i smaku oraz minimalizacja ubytków wagowych potrawy, co zapewnia większe zyski lokalu
- Producenci
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne